söndag 17 november 2013

broderier och rea-garner

Det har varit en lugn helg i boden. Men så är det bara andra veckan med de nya öppettiderna, så det kanske tar ett par veckor till innan ni vågar er hit en söndag? Nu har vi öppet på tisdag härnäst och på onsdag är det dags för stickcafé igen. 

Det heter förvisso Garnboden, men broderi skulle nästan kunna ingå i namnet också. För det finns gott om broderier! Ett helt rum är inrett med broderikits i alla motiv och format, och garner har vi så att du kan bygga upp en hel konstnärspalett. 
Och broderi kan ju vara både en doptavla, en julbonad eller en duk till kaffebordet, eller varför inte ett litet broderat motiv på ett klädesplagg? Garnboden har vad du behöver, oavsett vad du vill sätta nålen i. Jag lovar. 
I Garnbodens innersta rum står en reakorg mitt på golvet. Här fylls det på ibland med utgående sortiment, och just idag ligger Superwashgarnet Tradition överst. Ett ullgarn som liksom längtar efter att bli en herrtröja med en massa flätor på. De nystan som finns kvar kostar 10kr/styck! Så det kan vara väl värt att kika i rea-korgen.

Om du är ute efter något särskilt eller om du vill komma hit någon dag när det passar dig, så är du som vanligt välkommen att höra av dig! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar