söndag 2 mars 2014

Excelana i boden!

Nu ni, finns det något lite extra speciellt i boden! Ett litet smakprov och bara några nystan, för att se om ni blir lika förälskade i det här garnet, men på disken står nu en korg med Excelana! Ett engelskt ullgarn framtaget i färgskala och kvalitet av Susan Crawford, internationell stjärna inom Vintage-stickning.

Susan Crawford samlar gamla vintage-mönster, tolkar och stickar om dem för att passa modern mönsterskrivning, i fler storlekar och hittar moderna garner för att sticka upp de gamla modellerna från 20-, 30-, 40- och 50-tal. Hon har hittills gjort två större mönsterböcker som heter A Stitch In Time 1 & 2 (endast på engelska) och det här garnet är särskilt framtaget för vintage-mönstrens färgskalor.Det är ett garn i 100% ull, i en blandning av två engelska får-raser (Exmoor horned och Bluefaced Leicester), och färgvalen står Susan Crawford för. Det passar till stickor 3mm.

I boden kostar ett 50g-nystan 65kr, men om ni gillar garnet och får mig att köpa in mer, kommer priset eventuellt att sjunka nån krona. Det här är ett litet prov och jag tjänar inte många kronor på försöket, men tycker ni om garnvalet kommer Garnboden kunna köpa in mer...

Passa på! Det är ett garn ni inte hittar så lätt i Sverige - än.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar